• Home  / 
  • Archive: November, 2009

Nak Join Online Business bermentor? Klik sini »

Archive
0 Shares

MAPEX

By MrZamri / November 22, 2009

Hari nih aku and wife rancang nak pegi MAPEX (Ekspo porperty). Saja nak berjalan sambil nak ambil tahu  pasal property kat kawasan kitorang. Lagipun memang ada rancangan nak beli rumah cuma nak tunggu wife aku nyer posting. Tah bila la posting tahu  kat mana…janji 20 hb tapi sampai sekarang tak tahu-tahu lagi. Memang tak efisien […]

0 Shares

Plan Sabtu dan Ahad

By MrZamri / November 14, 2009

Sabtu. Hari ni aku cuti. Tapi pagi-pagi dah kena keluar sebab kena hantar Wife aku ader kelas. Sekarang nih dia dalam KPLI lagi… tinggal KISSM je.. (kursus induksi… but wife aku slalu cakap “kisem” so aku tulis la KISSM)…. Last kursus nih 25 NOv. so tinggal lagi 11 hari lagi nak abis. Then, wife aku […]

0 Shares

Baby development

By MrZamri / November 8, 2009

Hari ni ader checkup dgn doktor. So early morning dah bangun dan bersiap pegi klinik. kalau tak silap aku this week day 27 weeks (kat calendar atas nih pun ader). So dah masuk trimester (mana aku tau.. pakcik GOOGLE la tolong aku carikkan…kahkahakah). So, sebelum aku pergi klinik aku singgah la Mamak kasi isi perut […]

0 Shares

Stem Cell – Sikit info

By MrZamri / November 3, 2009

Disebabkan wife aku tengah mengandung anak sulong kami.. aku hari2 surf internet. Nak cari pasal mengandung. Sampai la aku jumpa benda yg ada kat sidebar dan topbar nih… So senang ingat dah minggu ke berapa. Sekarang nih, aku jumpa term baru plak…. Stem Cell. Interesting pasal nih so.. aku tampal sket artikel dari berita harian..thn […]