• Home  / 
  • Archive: December, 2009
Archive
0 Shares

Semakan Penempatan GuruKPLI 2010

By MrZamri / December 25, 2009

Semakan pemempatan KPLI telah keluar pada minggu lepas dan semua pelajar KPLI termasuklah “Wife” aku pun sibuk nak tahu posting masing-masing. Unfortunately, website yang sepatutnya memaparkan kepututsan penmepatan KPLI tak berfungsi dengan baik, malahan down sepanjang kami cuba untuk check. Memang “frustrated” dengan website yang dibangunkan. Confirmed, sudah berapa banyak wang rakyat digunakan untuk membangunkan […]

0 Shares

ASB umum dividen 2009

By MrZamri / December 15, 2009

Semalam PUNB telah mengumumkan ASB dividen dimana sebanyak lebih kurang 6 juta pelabur ASB akan menikmati pendapatan 7.25 sen dan bonus 1.25 sen seunit bagi thn 2009, 31 Disember. So, tahun ni masih stabil diatas 7 peratus pelabur ASB akan terima. Itulah untung nya kalau menyimpan dalam ASB atleast ada jugak bonus dan dividen akan […]

0 Shares

Liverpool vs Arsenal….

By MrZamri / December 13, 2009

Result semalam Arsenal menang 2 -1 walaupun pada half game Liverpool dominated games. Memang frust aku.. hehehe.. adat la bole ada kalah ada menang ada jugak yang seri…hahahaha Malam ni dalam kul 12 malam .. Liverpool my favourite team akan menentang Arsenal….. kira abis dalam kul 2 la ni.. so kalau besok keje memang buntang […]

1 Shares

Kelas OD and Kenduri Kahwin

By MrZamri / December 5, 2009

Yup. Kelas OD. Aku dah register untuk masuk kelas ni organize by En. Tarmizi kat Shah Alam. Masalahnya aku kena bawak Mak dan adik aku ke Klang sebab kawan adik aku kahwin. So terpaksa la aku cancelkan kelas ni. Cerita pasal kelas OD ni. Sebenarnya aku dah pernah pegi Seminar Aziz CFP.. kat Putrajaya. Korang […]