• Home  / 
  • Archive: January, 2010
Archive
0 Shares

Baby girl…

By MrZamri / January 19, 2010

Baby girl selamat lahir pada 18 january 2010, jam 1.03 tengahari dengan berat 2.7 Kg. Alhamdulillah, Ibu dan anak sihat walafiat…

0 Shares

ASB loan dan stand by deliver

By MrZamri / January 14, 2010

Plan untuk ambik Loan ASB. Tapi sebelum tu kena ada sedikit calculation untuk tengok samada ianya berbaloi atau tidak. Nanti aku come out dengan calculation dan analisis… InsyaALLah… Standby skang nih… tunggu masa jer wife aku nak deliver… Plan deliver kat Hospital Pantai Ampang… pakai Company nyer panel jer sebab ader cover..

0 Shares

Selamat Tahun Baru 2010

By MrZamri / January 1, 2010

[ad#nufnangsinpost]Assalamualaikum. Takde apa yang penting tahun baru cuma bertambah la tahun dan bertanbah lah umur masing-masing. Yang 10 jadi 11, yang 30 jadi 31 dan seterusnya. Makain lama bertambah umur kita, bagaimana dengan amalan kita, harap-harap bertambah juga la. Harapan tahun, aku nak fokus dalam semua bidang yang aku nak ceburi. Sebab sebelum ni, aku […]