• Home  / 
  • Archive: February, 2010

Nak Join Online Business bermentor? Klik sini »

Archive
0 Shares

Kredit Kad – Pindahan Baki

By MrZamri / February 26, 2010

Ada dua bank menawarkan Pindahan Baki terkini dan terbaru, HSBC dan BSN. HSBC menawarkan pindahan 0% interest selama 12 bulan tapi dengan 3% bayaran permulaan. Manakala BSN menawarkan 0% interest untuk 12 bulan. Tapi tolong rujuk terma dan syarat sebelum mohon.

0 Shares

Test Client Blog

By MrZamri / February 18, 2010

Saje nak test BlogDesk ni. Ok ke tak. Try upload gambar Irdina yang tengah sodap tido. Bagus la software ni. siap boleh edit gambar lagi. Memang ok sangat la software ni.

0 Shares

12 Rabiulawal = 26 Februari???

By MrZamri / February 15, 2010

Assalamulaikum, Korang tau tak tajuk di atas ada kaitan dengan apa? Tarikh apakah itu? Korang tau tak? Kalau tak tau ambik tau sekarang la. Tarikh ni adalah tarikh kelahiran Rasulullah SAW. Nabi akhir zaman yang telah membawa cahaya kedalam hidup kita. Jadi, sempena hari ni bermulanya 1 Rabiulawal, kita ada 12 hari untuk , melakukan […]

0 Shares

Financial Planning

By MrZamri / February 13, 2010

  Pagi tadi aku ada tengok TV rancangan Duit Anda channel Astro Awani. Rancangan ni banyak bincangkan masalah kewangan yang dihantar oleh penonton. Perancang Kewangan ni plak lupa nama dia tapi berdaftar. Ada salah satunya, seorang penghantar ni nak beli rumah dalam harga 300K. Dengan gaji dan semua perbelanjaan yang diberi, FA ni buat kiraan […]

0 Shares

OD interest

By MrZamri / February 7, 2010

Sebenarnya masih lagi excited dengan kehadiran orang baru dalam keluarga kami. Puteri sulung kami bernama Irdina Mawaddah lahir pada 18 Jan 2010, 10 hari selepas hari lahir aku. Jadi, hadiah hari jadi aku dari wife aku yang tercinta la ni. Cuma kena letak reben jer… hehehe… Berbalik dengan tajuk OD interest. Sebenarnya aku terjumpa info […]