• Home  / 
  • Archive: April, 2010
Archive
0 Shares

Football Manager kat iPhone dan iPod

By MrZamri / April 20, 2010

Memang teruja bila dengar berita ni. Aku ni memang “addicted to” Football Manager (FM)”. Jadi, cerita pasal FM dah ada kat iPhone dan iPod memang buat aku nak aje cekup satu iPhone atau iPod. Dah la sekarang keluar promosi dari Maxis dan DIGi. Aku nyer addicted nih sampai aku create satu blog khas untuk FM […]

1 Shares

Rumahku Syurgaku

By MrZamri / April 17, 2010

Hari ni aku gi Banting… Actually sempadan antara Dengkil dan Banting kalau tak silap aku. Tengok rumah kat sana, Bandar Seri Ehsan. memang dah lama plan nak beli rumah, baru sekarang dapat bernafas sikit sebab wife aku dah start keje balik…

2 Shares

Enam sifat buruk wanita

By MrZamri / April 11, 2010

SEORANG penceramah wanita di tv tadi menjelaskan ada enam sifat wanita yang mana jika wanita memiliki salah satu dari sifat ini dinasihati dijauhi atau dilarang daripada lelaki untuk mengambilnya sebagai isteri. Kalau wanita yang memiliki sifat-sifat ini diambil menjadi isteri nescaya ia akan mendatangkan masalah kepada si suami. Enam sifat itu disebutkan dalam sebuah kitab […]

0 Shares

Kasih Ibu

By MrZamri / April 1, 2010

Kisah ibu ni aku saja posting sebab aku dapat dari e-mail. Memang menyentuh hati. Kasih seorang ibu sanggup buat apa sahaja untuk anak. SubhanAllah. Patut lah Allah bagi besar ganjaran pada seorang Ibu. Kejadian ini berlaku di China semasa gempa bumi melanda pada 7.6 skala richter.