• Home  / 
  • Archive: June, 2010
Archive
0 Shares

Pusingan kedua 16 – World Cup

By MrZamri / June 27, 2010

Setelah selama beberapa minggu mengharungi pusingan pertama dalam”Group Stage”, kini kita telah tahu 16 pasukan yang telah layak ke pusingan seterusnya – iaitu pusingan kalah mati. Bukan bermakna kalah, pasukan tu kena beratur kena tembak, tapi pasukan yang mana kalah bolehlah bersiap-siap untuk balik ke negara masing-masing.

0 Shares

Siap kemaskini blog

By MrZamri / June 20, 2010

Huh! Lega dapat kemaskini blog dan sekali tukar themes.. hahahaha.. Sekarang nih orang tengah havoc dengan Worls Cup, termasuk la aku. Cuma takla sefokus masa EPL dulu sebab ni between country. Jadi tak tau nak sokong mana sebenarnya. Sebab ada team tu aku minat player jer. Akhir sekali, aku cuma jadi lalang je la. Mana […]

0 Shares

World Cup 2010 – South Africa

By MrZamri / June 11, 2010

Malam ni bermulalah perjalanan 32 negara dalam merebut piala teragung didunia – Piala Dunia yang akan berlangsung di South Africa. Sekarang ini (semasa aku tulis post ni) sedang berlangsung pembukaan bagi Piala Dunia. Perebutan Piala Dunia malam ini akan dimulakan dengan South Africa selaku tuan rumah bertemu Mexico.