• Home  / 
  • Archive: August, 2010
Archive
0 Shares

Blogger yang terkentut… ???

By MrZamri / August 29, 2010

Assignment ke dua yang agak pelik lagi memelikkan dari Bro Rohaizad. Namun, kalau ada membacanya, anggap lah sebagai lawak jenaka “Monday Blues”. Cerita ini tiada kaitan antara yang hidup dan juga yang telah tiada.

0 Shares

Bonus raya

By MrZamri / August 25, 2010

Yahoo untuk pegawai kerajaan kerana PM Najib bermurah hati untuk bagi duit raya. Sorry la untuk swasta, ” not for you” tapi kalau salah sorang dari ahli keluarga adalah gomen, jadi boleh lah minta diorang belanja.

0 Shares

Terdesak………ke Tersedak ???? – Episode 2

By MrZamri / August 21, 2010

Masih lagi dalam tajuk terdesak. Kali ni adalah “outcome” pada cerita-cerita terdesak episode 1 yang mana beberapa “point” dalam episode 1 ada jawapannya samada negatif atau positif. Tapi setakat ni, apa yang aku dapat adalah positif, Alhamdulillah. Sesiapa yang baru sampai ke post ni, korang kena pergi ke artikel Terdesak…. ke Terdesak??? yang mana rentetan […]

0 Shares

Jutawan??? Sapa tak nak…

By MrZamri / August 10, 2010

Aku dapat invitation dari ThinkProperty pasal seminar hartanah..(Bunyi macam best je..Jutawan..hahahaha) So, aku passing this poster untuk korang nyer makluman. Sapa ada duit tu, pikir-pikirkan ye.