• Home  / 
  • Archive: September, 2010
Archive
0 Shares

Testing dr phone

By MrZamri / September 28, 2010

Aku nak test post dr android phone aku ni. Kalau ok, boleh buat miniblog ala twitter. Boleh include tempat yg menarik utk makan ke bersantai ke…. nanti aku update lagi. Lepas ni nak cari camne nak intergrate foursquare dgn wp.

0 Shares

Selamat Hari Raya dan Tips balik Kampung

By MrZamri / September 8, 2010

Salam. Tinggal 1 hari jer untuk kita meninggalkan Ramadhan yang dikasihi. Malam ni merupakan hari terakhir kita menunaikan solat tarawikh dan banyak-banyaklah berdoa supaya kita dipanjangkan umur dan dapat temui Ramadhan pada tahun hadapan.

1 Shares

CIMB Islamic – Cash Plus Financing-i

By MrZamri / September 4, 2010

Pada sesiapa yang bukan government servant, terdapat satu produk personal loan yang agak menarik dari CIMB Islamic dengan interest 8.88% p.a. (low profit rate of 0.74% per month). Produk yang agak menarik sebab setakat ni CIMB punya interest terendah di abad ini berbanding bank lain yang rata-rata mengenakan interest lebih kurang 10-12% dan kekadang tu […]

0 Shares

Reunion : Buka Puasa – SGB96 (1431)

By MrZamri / September 3, 2010

Pada hari Selasa, hari merdeka, telah diadakan Reunion budak sekolah aku kat Bangi Golf Resort. Memang syok sebab dapat jumpa kawan lama. Yelah, ada tu sampai 15 tahun tak jumpa.