• Home  / 
  • Archive: March, 2011
Archive
0 Shares

Sekuel Hantu Kak Limah

By MrZamri / March 29, 2011

Hantu Kak Limah Balik Rumah memang the best. Aku tak sempat nak buat review pasal filem nih, dah keluar sekuelnya. Hantu Kak Limah Balik Rumah hasil buah tangan Mamat Khalid selain Zombie Kampung Pisang, mencatatkan kutipan sebanyak RM 8 Juta.

0 Shares

6 Hari jer

By MrZamri / March 26, 2011

Jepun memang cepat betul. Selepas dilanda tsunami dan kemudian kirisis nuklear, Jepun dengan pantas sudah memulakan langkah-langkah pemulihan bermula dengan jaringan jalan raya dimana sangat penting untuk hubungan antara kamgpung dan bandar.

0 Shares

Kad Kredit – BNM ketatkan lagi syarat

By MrZamri / March 22, 2011

Kad kredit – kalau dah pakai tanpa kawalan memang masak nak recover balik. Aku cakap ni pun dari pengalaman aku sendiri la. Kalau betul-betul dan tak berdisiplin, uishh memang semua benda ko nak di kad kreditkan. Silap-silap, sampai boleh diisytiharkan bankrap.

0 Shares

Botol Susu – Kerajaan Malaysia haramkan

By MrZamri / March 20, 2011

Eh! Macam pelik pulak tajuk nih. Takkan la Kerajaan Malaysia haramkan botol susu? Biar betul? Nih kempen susu ibu ke sampai haramkan botol susu? Macam mana pulak anak aku yang dah setahun lebih nak minum susu kalau botol susu haram?

0 Shares

Malaysia Property Expo 2011

By MrZamri / March 18, 2011

MAPEX atau Malaysia Property Expo sedang berlangsung pada 18 March 2011, hari ni. Jadi ambil peluang ini untuk mencari rumah idaman anda.

0 Shares

Final Raja Lawak 5 – Man

By MrZamri / March 18, 2011

Raja Lawak musim ke 5 telah berakhir dan kita telah ketahui siapa Raja Lawak musim ini. Dari episod semi-final, Nazmi di terkeluar dan tinggallah 3 peserta berentap untuk merebut Raja Lawak musim ke 5 – Balas, R2 dan Man.

0 Shares

Skim Rumah Pertamaku – peluang untuk yang baru mula

By MrZamri / March 14, 2011

Diumumkan dalam Bajet 2011, skim adalah untuk membantu golongan muda untuk mendapatkan rumah pertama mereka tanpa memerlukan deposit. Ini membolehkan golongan muda mendapat pembiayaan 100% daripada bank-bank yang terlibat dalam skim ini.