• Home  / 
  • Archive: April, 2011
Archive
0 Shares

iPad 2 hari Jumaat

By MrZamri / April 27, 2011

Ramai tertunggu iPad2 tablet dari Apple yang dikatakan agak menarik, tertarik, ko memang cun.Dan penantian korang akan berakhir pada hari Jumaat ini, 29 April 2011 dimana Apple secara rasmi akan memasarkan iPad 2 di Malaysia.

0 Shares

Liverpool Monang 5-0

By MrZamri / April 24, 2011

Sudah sekian lama tak tengok Liverpool main macam ni dan menang besar pulak tu. Dibawah pengurusan baru, Liverpool nampak lebih mencabar dan menghiburkan dengan kehadiran 2 pemain baru, Luis Suarez dan Andy Carrol hasil dari jualan stok lama (hahahah…!), Fernando Torres ke Chelsea $50M.

0 Shares

RHB – Overdraft facility

By MrZamri / April 21, 2011

Setelah RHB dan CIMB menutup permohonan Overdraft bercagarkan ASB, ramaila yang tercari-cari alternatif lain. Sekarang ni, aku terjumpa satu pakej dari RHB tapi overdraft tanpa cagaran – CASH-CONECT EXTRA OVERDRAF FACILITY.

0 Shares

Astro Byond IPTV dilancarkan

By MrZamri / April 20, 2011

Yeh. Khabar angin yang bertiup rancak sebelum ni, akhirnya betul-betul terjadi. Astro telah melancarkan Byond IPTV dimana ianya menggunakan Jalur Fiber. Confirm takde lagi masalah signal apabila hujan lebat.

0 Shares

E-mail 1Malaysia – Saya tak perlukan

By MrZamri / April 20, 2011

Kat Malaysia nih macam-macam benda pelik nak buat. Nak buat itu, buat ini, nak sinun, nak sinin. Ini satu lagi projek entah tak tahu la mana datang idea bernas nih. RM50,000,000 untuk bangunkan email untuk rakyat Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas. Fuh! bertuah rakyat Malaysia. Kat Malaysia, semua orang, tak kira bangsa, tak […]

0 Shares

Takde post minggu ni…

By MrZamri / April 17, 2011

Minggu tak sempat nak post baru sebab : 1. PC rosak – mau kena betul. Hard disk macam ada problem. Post ni pun dari laptop wife aku. 2. Malam ni ada game Arsenal vs Liverpool. 3. Aku on Call minggu ni. so, kurang masa untuk publish new post. Ada masa aku akan post new artikel.

0 Shares

Saham Koperasi Bank Rakyat Dibuka Semula

By MrZamri / April 9, 2011

Alhamdulillah, Berita baik untuk kita. Saham Koperasi Bank Rakyat telah dibuka semula. Jadi pada sesiapa yang terlepas peluang sebelum cepat bergerak ke Bank Rakyat dengan segera kerana takut quota saham akan habis. Hanya RM1Billion akan di syerkan.