• Home  / 
  • Archive: June, 2011
Archive
0 Shares

Tahniah Malaysia U23

By MrZamri / June 25, 2011

Tahniah pasukan Malaysia U23 kerana layak ke pusingan kelayakan akhir Olimpik dimana hanya tinggal 12 pasukan sahaja dalam kelompok akhir ini.

0 Shares

Jom ikut cara Rasulullah SAW berdiet.

By MrZamri / June 17, 2011

Memang banyak cara untuk berdiet. Dari yang kurangkan makan nasi, makan vitamin hinggalah yang bersenam dan sebagainya. Dalam Islam sendiri ada di gariskan bagaimana untuk menjaga pemakanan kita dengan mengambil makanan yang kombinasinya betul dan sesuai.

0 Shares

Gerhana Bulan Penuh Pagi esok

By MrZamri / June 15, 2011

Satu lagi kejadian ciptaan Allah yang akan berlaku pagi esok dalam pukul 1 pagi dimana berlakunya gerhana bulan penuh yang akan menyebabkan keadaan dunia akan gelap gelita selama beberapa jam.

0 Shares

No Pendaftaran Kereta yang Menarik

By MrZamri / June 15, 2011

Sedang enak aku layari Facebook, terjumpa pulak satu perbincangan pasal no pendaftaran kereta yang agak menarik. Tak tau la aku bila agaknya ianya dah dijual tapi bagi sesiapa yang inginkan no pendaftaran mereka nampak gemak gitu, boleh la terus ke laman website tersebut

0 Shares

Website Kerajaan kena “hacked”

By MrZamri / June 14, 2011

Di sebabkan tindakan GOV mem”block” beberapa DNS laman web “upload services”, hari ni satu website kerajaan telah di hacked. Nampaknya ini adalah permulaan bagi perang internet yang dilancarkan kumpulan yang tidak berpuas hati dengan polisi GOV.

0 Shares

Bagaimana nak apply ODASB?

By MrZamri / June 12, 2011

Cerita pasal ODASB masih hangat lagi. Walaupun OD individu sudah lama di bekukan, masih ramai lagi mencuba dengan cara lain. Kalau nak ikutkan, banyak lagi cara nak buat OD bersandarkan ASB. Cuma untuk memohon ODASB ni, langkah-langkahnya semakin rumit dan memakan banyak masa.

0 Shares

Suri Puteri hampir siap

By MrZamri / June 5, 2011

Aku tak pernah cerita lagi pasal satu rumah yang aku beli di Shah Alam. Kali ni aku reveal sebab rumah pun dah nak siap. Dijangka siap hujung tahun nih, dan sepatutnya aku dah dapat surat untuk bayar permohonan pemasangan elektrik. Tapi sampai sekarang, posmen pun aku tak nampak.

0 Shares

Pertandingan Komen blog

By MrZamri / June 3, 2011

Memang selalu ada je pertandingan komen blog nih. Bagus sebab menggalakkan penunjung untuk tinggalkan komen dan seterusnya menambah backlink blog korang.