Siapa saya

Assalamualaikum,

Nama saya zamri. Asal Melaka dan membesar di beberapa negeri bermula dengan di Kelantan, kemudian Melaka. Seterusnya semasa remaja sampai lah berkeluarga berada disekitar Kuala Lumpur, Selangor dan terkini Putrajaya. Mempunyai seorang Isteri dan 4 cahaya mata – 1 lelaki dan 3 perempuan.

Masih bekerja dan dibidang IT di sebuah MNC di Cyberjaya hampir 8 tahun. Bidang kerja lebih kepada operations dalam Cloud Computing dan fokus pada Storage (EMC dan NetApp). Dah nama pun Cloud maka kita pun duduk secara remote untuk support infrastructure cloud ni dan mainly datacenter banyak di Europe terutamanya German.

Luar bidang – banyak bermain dengan WordPress, Facebook ads dan Google Adwords (Marketing tools). Memang minat nak menulis blog but sometime masanya takde. So sometime blog agak lengang dengan content.

Selain itu, saya juga terlibat dalam coaching (with my team) lebih kepada praktikal cari leads dan close sales. InshaAllah jika berminat boleh ke link berikut:

Boleh add FB saya – Zamri Ab Wahab atau boleh follow Fb page – Mrzamri

Ada pertanyaan mengenai blog, wordpress, facebook ads atau Adwords boleh tinggalkan komen saya akan cuba jawab secepat mungkin

1 comment
raja noor azham hj raja abdul manan - October 15, 2013

assalamualaikum wbt..
saya nak tanya:
1-rumah masih belum ada penyewa ke?
2-berapa harga nak sewa?

boleh reply ke hp num saya +60122413312

Reply
Click here to add a comment

Leave a comment: