• Home  / 
  • Author's archive:
About the author

MrZamri

0 Shares

Stem Cell – Sikit info

By MrZamri / November 3, 2009

Disebabkan wife aku tengah mengandung anak sulong kami.. aku hari2 surf internet. Nak cari pasal mengandung. Sampai la aku jumpa benda yg ada kat sidebar dan topbar nih… So senang ingat dah minggu ke berapa. Sekarang nih, aku jumpa term baru plak…. Stem Cell. Interesting pasal nih so.. aku tampal sket artikel dari berita harian..thn […]

0 Shares

Liverpool akhirnyer menang

By MrZamri / October 27, 2009

Bunyi tajuk macam Liverpool kalah memanjang la sebelum nih. Tapi memang kalah memanjang jer. Memang hangin jugak la sebab kalah main macam hampeh… Kalau main bagus, no hal la (walaupun rasa cam ralat jugak..)..

0 Shares

Perjalanan janin

By MrZamri / October 22, 2009

Tengah google somethings..terjumpa plak video nih… memang kuasa Allah…Maha Berkuasa.. So aku embedded untuk tatapan semua…. [ad#nufnangsinpost]

0 Shares

Latest development…

By MrZamri / October 18, 2009

Just nak bgtau latest development our baby…. Sekarang nih dah 24 minggu..genap 6 bulan. So aku, wife, my mum and sis pegi la membeli belah just preparation if ader emergency. Atleast be prepared kalau2 due nyer tercepat…(kita tak tau ..ni kuasa ALLAH..so kita ni manusia kena la prepared..). Mcm2 barang la kita orang beli…….

0 Shares

Berita baik … Alhamdulillah

By MrZamri / September 30, 2009

Alhamdulillah….. Syukur kepada Allah… Pertamanya syukur kepada Allah, aku dah ‘convert’ dari contractor kepada ‘permanent job’. Jadi, takde lagi problem nak kejar ‘timesheet’, nak cuti pun kena fikir panjang sebab kalau cuti gaji tak jalan. Sekarang, alhamdulillah, tak payah nak kejar hari bekerja. Kerja macam biasa, bulan-bulan gaji akan masuk. Kemudahan pun disediakan. Contoh macam […]

0 Shares

Blog aku

By MrZamri / August 31, 2009

Selamat datang ke blog aku. Saja aku bukak satu lagi blog sebab nak menulis benda yang rasa terpanggil, ter’excited’, menyedihkan, geram dan segala benda persekitaran yang berkait rapat dengan kehidupan terutama aku. Sekarang baru lepas buka puasa. Jadi agak kekenyangan. Idea pun ada sikit. So sampai sini dulu. Kalau ada ‘news’ yang agak canteek, aku […]

1 19 20 21
Page 21 of 21