• Home  / 
  • Review
  •  /  Beli Barang Online Bayar Kemudian?

Beli Barang Online Bayar Kemudian?

By MrZamri / December 12, 2014
Lazada offers

Zaman online, macam-macam barang boleh dibeli dalam online. Kasut, baju, tablet dan macam-macam lagi. Sangat mudah zaman sekarang. Tak perlu keluar rumah untuk dapatkan barang idaman.

Namun “shopping” secara online ini ada juga keburukannya terutama berlakunya penipuan samada si peniaga online menipu atau si pelanggan pun menipu. Jadi perlu berhati-hati semasa membuat belian online.

 

Lazada offers

 

Pernah dengar Beli Barang Bayar Kemudian?

LAZADA salah satu laman web jualan online terkenal Malaysia mempunyai servis yang dipanggil COD iaitu Cash On Delivery. Untuk mereka yang pernah mengalami masalah ditipu dengan peniaga online, ini adalah alternatif terbaik untuk anda untuk membeli-belah tanpa perlus risau risiko barang tidak sampai. Kenapa?

Anda semua hanya perlu pilih barang yang diminat dan pilih pilihan Cash On Delivery (COD). Dan anda tak perlu masukkan maklumat kad kredit atau kad debit dan tak perlu online banking. Anda hanya perlu tunggu dirumah sehingga barang sampai. Bayaran boleh dibuat setelah barang sampai ditangan anda.

Malahan jika anda tidak mempunyai tunai ditangan, anda juga boleh menggunakan kad kredit kerana pengurusan penghantaran TA-Q-BIN menyediakan khidmat kad debit atau kredit.

Sangat mudah dan tiada risiko!

**Malam ni last offer dari Lazada. Diskaun 12% untuk semua barang yang terpilih (Klik link bawah ada kod diskaun dalam tu)

**Aku tengah membelek-belek bahagian tablet, banyak betul diskaun. Rugi kalau tak sambar satu ni. Ipad ok ke?
Lazada Malaysia

About the author

MrZamri

6 comments
Alongxp - December 13, 2014

owh… ada e COD? tak perasan lak selama ni hahaha… baguslah kalau macam tu. lebih selamat dan puas hati

Reply
    MrZamri - December 13, 2014

    saya pun tak perasan jugak. Tapi cuma untuk barangan terpilih jek. Kira ok la kan.

    Reply
Denaihati - December 18, 2014

mudah sangat shoping online kat lazada ni, pilihan pun punyalah banyak…

Reply
Noor Azlin - December 20, 2014

So far shopping ngn Lazada ni best…barang cepat sampai..harga waktu sale cepat2 grab 😉

Reply
    MrZamri - December 21, 2014

    betul tu. Discount dia pun boleh tahan. Panas je jari nak click utk buy.

    Reply
Click here to add a comment

Leave a comment:

CommentLuv badge