Nak Join Online Business bermentor? Klik sini »

Cara untuk Atasi Masalah PM di Facebook Komen – Mudah dan Jimat masa

Zaman sekarang berlambak dah gunakan Facebook sebagai medium pemasaran mereka, tidak kira dari bisnes kecil, bisnes besar, syarikat besar, produk fizikal atau digital hinggalah servis perkhidmatan.

Namun dalam apa jua medium pemasaran yang kita gunakan mesti ada masalah samada ianya masalah remeh hinggalah masalah sebesar-besar alam. Bagi yang dah biasa gunakan Facebook sebagai medium pemasaran sudah pasti akan hadapai masalah ini. Apakah masalahnya?

Masalah PM di FB Page

Masalah PM di FB Page

Bakal Pelanggan Tidak Ikut Arahan Untuk Membeli (Call To Action (CTA))

Ya, betul. Semua peniaga, tidak kira besar atau kecil menghadapi masalah ini. Masalah bakal pelanggan tidak ikut arahan yang diberi. Mereka berminat tapi hanya tinggalkan “PM” di bahagian komen.

Bayangkan jika iklan yang kita buat ada lebih dari 100 komen PM? Memang kebas jari nak reply satu-satu. Dah reply satu-satu, jumlah yang ikut arahan pula taklah seramai yang komen. Dah jadi satu kerugian kepada kita kerana kita dah habiskan banyak kos untuk bayar iklan yang dijalankan. Jadi apakah penyelesaiannya?

Cuba tonton video ini.

Perisian Reply FB Comment

Perisian ini sangat-sangat membantu. Kalau ada lebih dari 100 komen, dengan mudah kita boleh reply dalam satu masa. Malahan kita boleh masukkan gambar CTA dan sebagainya. Sekurang-kurangnya anda tidak membuang masa reply komen satu-persatu.

Jadi kalau berminat dengan Perisian ini, boleh ke link dibawah

»Perisan Komen FB Page«

About the author

MrZamri

2 comments
syahadi - November 16, 2015

assalamualakum..saya berminat dengan software ini bagai mana saya nak beli
whatsapp/call: 0136666335

Reply
Click here to add a comment

Leave a comment:

CommentLuv badge