All posts in "Berita"
0 Shares

Kasih Ibu

By MrZamri / April 1, 2010

Kisah ibu ni aku saja posting sebab aku dapat dari e-mail. Memang menyentuh hati. Kasih seorang ibu sanggup buat apa sahaja untuk anak. SubhanAllah. Patut lah Allah bagi besar ganjaran pada seorang Ibu. Kejadian ini berlaku di China semasa gempa bumi melanda pada 7.6 skala richter.

0 Shares

12 Rabiulawal = 26 Februari???

By MrZamri / February 15, 2010

Assalamulaikum, Korang tau tak tajuk di atas ada kaitan dengan apa? Tarikh apakah itu? Korang tau tak? Kalau tak tau ambik tau sekarang la. Tarikh ni adalah tarikh kelahiran Rasulullah SAW. Nabi akhir zaman yang telah membawa cahaya kedalam hidup kita. Jadi, sempena hari ni bermulanya 1 Rabiulawal, kita ada 12 hari untuk , melakukan […]

0 Shares

Semakan Penempatan GuruKPLI 2010

By MrZamri / December 25, 2009

Semakan pemempatan KPLI telah keluar pada minggu lepas dan semua pelajar KPLI termasuklah “Wife” aku pun sibuk nak tahu posting masing-masing. Unfortunately, website yang sepatutnya memaparkan kepututsan penmepatan KPLI tak berfungsi dengan baik, malahan down sepanjang kami cuba untuk check. Memang “frustrated” dengan website yang dibangunkan. Confirmed, sudah berapa banyak wang rakyat digunakan untuk membangunkan […]

1 3 4 5
Page 5 of 5