KELAS DIGITAL MARKETING UNTUK USAHAWAN ONLINE

Semua kelas online di bawah ialah hasil daripada pengalaman dan eksperimen saya dalam bidang marketing sejak 2013. 100% battle tested & actionable methods dimana anda boleh terus praktik ke dalam perniagaan anda setelah selesai proses pembelajaran.

CONVERSION HACK

Conversion Hack ialah sebuah mini class di mana anda akan belajar teknik bina shortcut dalam marketing untuk dapatkan lebih ramai pelanggan pada kos yang lebih rendah dalam masa yang singkat.

AUTOPILOT CONVERSION

Autopilot Conversion ialah program untuk bantu anda buat marketing dan jualan secara autopilot melalui email marketing. Belajar bagaimana untuk susun strategi dan follow up sequence untuk convert prospek jadi pelanggan dalam masa 7 hari.

FB ADS GAME PLAN

Asas marketing masih sama, yang berubah hanyalah teknologi dan cara mesej kita disampaikan. Dalam Game Plan, anda akan belajar tentang ​3 fasa Facebook Ads Funnel untuk convert lebih ramai prospek jadi pelanggan dengan mudah dan efektif.

MINISITE PRO

Dalam Minisite PRO, anda akan belajar bina website ecommerce dan minisite dengan pantas, mudah & murah menggunakan format copywriting dan template website  yang dah berjaya jana jualan 5 angka sebulan.

GAME PLAN X

Game Plan X ialah panduan step by step untuk scale campaign FB Ads dari scratch ke 5 figure per day, consistently winning without losing profits. Kelas ini mengandungi 3 topik pembelajaran utama iaitu Architecture, Big Metrics dan Deep Sea Scaling.

Scroll to Top