Jom Aktifkan Mykad

By MrZamri / December 4, 2014

Anda tahu apa itu Mykad? Kalau anda rakyat Malaysia, sudah tentu anda tahu apa itu Mykad. Kad yang sangat penting pada individu yang berada di negara yang bernama Malaysia.

Jom Aktifkan Mykad

Dengan aktifnya Mykad anda dengan Program Mykad Smart Shopper and telah menjadikan Mykad anda kad serbaguna dimana Mykad anda akan digunakan sebagai kad diskaun dan juga kad mengumpul mata ganjaran yang boleh ditebus.

Dengan aktifkan Mykad anda dengan program Mykad Smart Shopper anda layak mendapat kelebihan berikut:

  • Pengaktifan MyKad untuk menjadikan Kad Diskaun adalah PERCUMA
  • Tiada sebarang Annual Fee dikenakan (Bermakna PERCUMA seumur hidup)
  • Tidak perlu membawa kad tambahan yang pastinya akan menyesakkan dompet anda. Semua orang membawa mykad ke mana-mana untuk kebanyakkan urusan.
  • Dapat mata ganjaran dan tidak ada tempoh luput.
  • Walaupun anda tidak dikenakan sebarang yuran untuk menyertai program ini dan tiada yuran tahunan dikenakan, tetapi anda berpeluang untuk menebus hadiah daripada pihak syarikat berdasarkan mata ganjaran yang telah anda kumpul ketika berbelanja. Menarik bukan?
  • Aplikasi Mykad Smart shopper melalui IPAD, Iphone dan Smartphone disokong dengan sistem GPS, dapat memberi panduan, maklumat dan lokasi setiap kedai yang terlibat di dalam program ini.

 

Jika Mykad telah aktif, apa yang anda perlu buat selepas itu?

Setelah anda aktifkan Mykad anda, anda boleh gunakan Mykad anda untuk berbelanja di kedai-kedai yang telah berdaftar dengan program ini untuk mendapatkan diskaun yang ditetapkan kedai-kedai tersebut. Dan pada masa yang sama anda boleh mengumpul mata ganjaran yang kemudiannya anda boleh tebus hadiah-hadiah tertentu berpandu kepada syarat yang telah ditentukan oleh pihak syarikat. Mudahkan? Berbelanja dengan Mykad anda sambil mengumpul mata ganjaran yang boleh di tebus kembali.

 

 

Aktifkan Mykad Anda untuk Berbelanja Berhemah

Aktifkan Mykad Anda untuk Berbelanja Berhemah

 

Aktifkan Mykad Anda untuk Berbelanja Berhemah

Aktifkan Mykad Anda untuk Berbelanja Berhemah

 

Bagaimana nak tahu Senarai kedai-kedai yang sertai program Mykad Smart Shopper ini?

Pihak Program Mykad Smart Shopper telah membangungkan satu aplikasi untuk Smartphone bagi memudahkan anda mencari senarai ratusan kedai yang telah menyertai program Mykad Smart Shopper ini. Dengan adanya aplikasi ini, ianya memudahkan anda untuk mencari premis-premis yang anda minati dan seterusnya berbelanja dengan Mykad anda sambil mendapat diskaun dan berpeluang untuk menebus mata ganjaran dengan hadiah yang ditentukan oleh pihak syarikat.

Jom Aktifkan Mykad

Untuk makluman, Mykad Smart Shopper merupakan program yang dianjurkan secara persendirian bertujuan untuk menawarkan diskaun dan mat ganjaran kepada konsumer. Program ini dimilik penuh oleh Syarikat I Synergy Universal Holding Sdn Bhd (ISU) dan ianya adalah program PERCUMA dibuka kepada semua rakyat Malaysia yang mempunyai Mykad yang sah. Segala kemusykilan bolehlah berhubung terus dengan nombor hotline 1800-88-6925 (MYAJ) atau email: info@aj.my

 

Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com

Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

About the author

MrZamri

26 comments
kakipromo - December 4, 2014

best free seumur hidup tu, boleh cuba ni

Reply
Hajar Rash - December 5, 2014

mungkin ramai yang tak tau mengenai program ni. Jom aktifkan mykad untuk menikmati mata ganjaran

Reply
    MrZamri - December 7, 2014

    memang ramai tak tau. sebab diorang takut scam ke ape. Tapi boleh check dengan company yang anjurkan ni.

    Reply
      Hajar Rash - December 7, 2014

      buakn scam kan, lagipun ada kerjasam dengan JPN

      Reply
        MrZamri - December 7, 2014

        Yep betul BUKAN scam. Sebab tu saya ada letak nama company dan no hotline dibawah tu. Pada yang skeptikal boleh call terus untuk confirm.

        Reply
kak yatiadam - December 8, 2014

wah.. ada contest lagi.. semoga anda berjaya k.. kak suka baca blog anda.. tahniah.. entri yg menarik.

Reply
Aktifkan MyKad - December 11, 2014

Untuk pengetahuan semua, pengaktifan MyKad juga boleh dibuat secara online dengan mengisi terus borang sendiri pada pautan dari portal ASAL Affiliate Junction

Reply
sensasi2020 - December 19, 2014

Salam… Jom Aktifkan Mykad anda dalam program ini. Menarik bukan Mykad boleh buat kad ganjaran dan kad diskaun. Semoga berjaya buat anda.

Jom Baca Entri Berkaitan:

Contest SEO – Jom Aktifkan Mykad

Reply
Hajar Rash - December 21, 2014

good luck, jom sama-sama aktifkan mykad untuk nikmati diskaun dan mata ganjaran

Reply
Malaysia Tercinta - December 22, 2014

Nampaknya ramai la akan join program Mykad Smart Shopper lepas ni.

Reply
puteraduyong - December 22, 2014

semoga berjaya jugak zam dalam contest Jom Aktifkan Mykad ni ye 😉

Reply
AbgferOz - December 26, 2014

singgah dari contest yang sama juga.. moga berjaya 🙂

Reply
Fadzi Razak - January 8, 2015

Serius memang tak ramai yang tau pasal program MyKad Smart Shopper ni. Bagus diaorang buat kontest Jom Aktifkan MyKad ni. Cara terbaik untuk sebarkan maklumat berguna macam ni.

Reply
sensasi2020 - January 10, 2015

Salam buat anda….. Artikel anda memang cukup lengkap dengan infonya, saya datang lagi untuk menyokong penyertaan anda dalam contest ini. Saya doakan agar anda berjaya dalam contest SEO – Jom Aktifkan Mykad. Insya Allah…..

Jom baca entri berkaitan:
Contest SEO – Jom Aktifkan Mykad

Reply
parihh - January 16, 2015

goodluck bro . jom singgah entri saya jugak 🙂

http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html

Reply
Wan Zawawi - February 2, 2015

Selamat berjaya di dalam contest ini

Reply
sensasi2020 - March 2, 2015

Sslam buat Zamri…. semoga berjaya dgn artikel anda yg tetbaik di contest SEO Jom Aktifkan Mykad.

Reply
Click here to add a comment

Leave a comment:

CommentLuv badge