Nak Dapat leads tanpa FBads? Sapa kata tak boleh

Ramai pening kepala bila FBads makin hari makin ketat syaratnya, makin mahal kosnya, makin banyak saingan. Dan ada juga dah fedup dan tarik diri sebab dah tak larat nak layan kerenah fb nih

Sekarang ni kalau korang perasan, kecoh pasal free marketing. Actually free dari segi kos RM lah pada yang guna ads berbayar.

Tapi But it WORKS! Tak caya? baca selanjutnya

Sapa kata takde FREE kos marketing? Selain blog, cara ni pun sangat-sangat proven. Walaupun FREE kos tapi gerak kerja dan plannya sangat tersusun dan bersistematik

Jadi teknik apa ni?

Nama panduan ni adalah Panduan Database King. Asalnya pencipta panduan ni pun player FB ads, tapi bila ads account asyik kena flag je, mau tak give up.

Then, beliau cari alternatif lain, macam mana nak dapatkan leads kalau tanpa fbads.

Boom! akhirnya dia jumpa cara Database King ni setelah berpuluh, tak rasanya beratus kali mencuba strategi yang telah dikaji ni. Bawah ni salah satu results dari panduan ni

Bawah ni satu lagi result.

Aku dah lama dapatkan panduan ni. InshaAllah dalam proses nak apply cara ni. Tak cuba tak tahu kan.

Ada yang tanya sesuai ke dengan produk fizikal?

Sesuai untuk semua jenis produk samada fizikal atau digital atau pun servis. Yang penting korang jangan miss satu single words pun dalam panduan tu

Dan yang bagusnya, panduan ni bukan setakat dalam bentuk video malahan panduan ni dari awal preparation create page sampai la korang nak buka team sendiri ada jugak di berikan panduan

bawah ni silibus dalam Panduan Database King

Tengoklah silibus tu, mana ada orang bagi panduan dengan complete silibus macam ni. Even kalau ko buat FBads pun boleh apply panduan ni bezanya dari segi trafik berbayar dan tidak je la kan

Jadi pada yang nak tahu lebih lanjut tentang Panduan Database King ni bolehlah ke website ni – Panduan Database King

Berita baiknya, harga Panduan ni akan dinaikkan RM1000!

FUh, jadi kalau betul nak jimat kos marketing, nak tambah income aku suggest tak action dengan grab terus

Tapi jangan la pulak lepas grab ko simpan dalam hard disk bersawang. Tu namanya ko buang masa dan duit ko je… hehehe

Sapa yang dah grab pakai link atas tu boleh je PM aku. Kita sama-sama apply teknik ni. InshaAllah kena usaha baru nampak ada results ke tidak.

bye bye jumpa lagi

P/s: Bawah ni ada lagi testimoni diorang yang dah berjaya guna panduan ni. Ko tunggu aku punya pulak nanti.. hehehe

Klik sini kalau korang nak baca lebih lanjut

Panduan Database King

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *