Nak Join Online Business bermentor? Klik sini ยป

Nak Jadi Internet Marketer secara Full atau Part Time? 4 Tips dari Zyan

Baca tajuk pun dah tahu. Dan aku salah seorang yang dah lama berangan nak jadi Internet Marketer tapi masih belum tercapai. Tak nak cerita pasal aku sebab aku still lagi part time. Jadi mari fokus pada orang yang dah berjaya dan berdampinglah dikau dengan si dia. hehehe

Orang yang aku maksudkan Zyan pemilik internetmudah.com

Firesale Zyan

Sudah berada dalam bidang ni sejak 2012. So, aku sangat suggest bro Zyan ni sebab dia jenis walk the talk. Bukan scammer ya, pakai testimoni sesiapa tah lepas tu claim dia punya results.

Bro Zyan ada share tips berikut sejak dia jadi full time internet marketer. Kalau baca ni, sesuai untuk yang menjual produk fizikal, servis ata pun affilliates.

Saya nak share 4 perkara penting yang buat saya
menjadi seorang full time internet marketer.

Tahun ni dah masuk tahun ke 4 dah. Alhamdullillah ๐Ÿ™‚

1# Pemasaran

Saya dah belajar banyak cara pemasaran dari yang percuma dan berbayar, Youtube, facebook, google, forum , blogging dan sebagainya. Namun yang saya dapati paling banyak memberi kesan kepada saya ialah Facebook Ads. Jika anda masih baru bermula. Maka banyakkan lah belajar mengenai facebook ads.

2# Website

Dengan website blog saya boleh bina hubungan dengan prospek dengan jangka masa lebih panjang. Trafik yang percuma pun mudah datang . Kepercayaan terhadap saya makin meningkat.

Untuk membina website anda perlu mahir wordpress! Muktamad! Dengan wordpress ni anda boleh buat macam-macam dah

3# Copywriting

Copywriting yang bagus akan menentukan produk anda mudah dijual atau tidak. Maka anda perlu tahu ilmu copywriting. Namun ilmu ni tak susah kalau anda tahu kepada siapa yang anda nak jual. ๐Ÿ™‚

4# Pasif Income

Saya ada sumber income lain dengan menjual produk digital seperti ebook dan video. Ini penting kalau tiada sumber income lain macam mana nak survive kalau tiba-tiba bisnes utama saya ada masalah.

 

Berita baiknya bro Zyan nak jual semua produk digitalnya berbentuk tutorial..Terdiri daripada video mengenai facebook ads, wordpress, copywriting dan juga bisnes produk digital. Semuanya dalam dalam satu harga yang sangat berpatutan, nama pun Firesale kan.

Berikut apa yang beliau nak anda belajar.

Fbads case study

Pakej Vidoe belajar WordPress

Ada lagi.

Copywriting

produk-digital

Kalau anda nak tahu dengan lebih lanjut. Sila layari link berikut:

FIRESALE ZYAN

Jangan lupa share kawan anda yang berminat terutamanya yang masih lagi struggle nak cari kerja. Ini adalah satu peluang untuk anda buktikan anda boleh “grab the opportunity anda generate your own income at your free time”

About the author

MrZamri

3 comments
cipzeo - July 15, 2016

Abam dah 6 tahun kerja di rumah dengan intenet. Hati mau kuat nak buat kerja gini.
Mulakan secara part time dulu dan belajar sistem buat duit dari rumah sebelum nak terjun full time ?

Reply
sabree hussin - September 4, 2016

Complete package tu dari Bro Zyan ๐Ÿ˜€

Siapa yang belum dapatkan, kena cepat dapatkan sementara ada promo tu
sabree hussin recently posted…Idea jana pendapatan lumayan menerusi bisnes printing dari permainan Pokemon GOMy Profile

Reply
Click here to add a comment

Leave a comment:

CommentLuv badge