Stem Cell – Sikit info

Disebabkan wife aku tengah mengandung anak sulong kami.. aku hari2 surf internet. Nak cari pasal mengandung. Sampai la aku jumpa benda yg ada kat sidebar dan topbar nih… So senang ingat dah minggu ke berapa. Sekarang nih, aku jumpa term baru plak…. Stem Cell. Interesting pasal nih so.. aku tampal sket artikel dari berita harian..thn bila… itu kita tak tau…. hahahaha

sambung baca lagi

Latest development…

Just nak bgtau latest development our baby….

Sekarang nih dah 24 minggu..genap 6 bulan. So aku, wife, my mum and sis pegi la membeli belah just preparation if ader emergency. Atleast be prepared kalau2 due nyer tercepat…(kita tak tau ..ni kuasa ALLAH..so kita ni manusia kena la prepared..). Mcm2 barang la kita orang beli…….
sambung baca lagi

Berita baik … Alhamdulillah

Alhamdulillah….. Syukur kepada Allah…

Pertamanya syukur kepada Allah, aku dah ‘convert’ dari contractor kepada ‘permanent job’. Jadi, takde lagi problem nak kejar ‘timesheet’, nak cuti pun kena fikir panjang sebab kalau cuti gaji tak jalan. Sekarang, alhamdulillah, tak payah nak kejar hari bekerja. Kerja macam biasa, bulan-bulan gaji akan masuk. Kemudahan pun disediakan. Contoh macam perubatan akan ‘cover’ isteri dan anak, optical, dental dan sebagainya. Yang kurang enaknya, gaji agak kurang kalau berbanding dengan kontrak. Tapi bagi aku syukur alhamdulillah sebab sekarang bukannya senang nak cari kerja.
sambung baca lagi

Blog aku

Selamat datang ke blog aku. Saja aku bukak satu lagi blog sebab nak menulis benda yang rasa terpanggil, ter’excited’, menyedihkan, geram dan segala benda persekitaran yang berkait rapat dengan kehidupan terutama aku.

Sekarang baru lepas buka puasa. Jadi agak kekenyangan. Idea pun ada sikit. So sampai sini dulu.

Kalau ada ‘news’ yang agak canteek, aku akan menulis lagi.

Salam.

1 19 20 21
Page 21 of 21