Nak Join Online Business bermentor? Klik sini ยป

Pameran Hartanah Bumiputera 2011

By MrZamri / July 6, 2011

Minggu lepas dah terlepas MAPEX disebabkan aku on call weekend. So, untuk pameran kali ini, InsyaAllah kalau tak sesak dan jam aku akan sampai.


[ad#nufnangsinpost]

Dikenali sebagai BPEX ( Bumiputera Property Exhibition) dianjurkan oleh MMC Sdn Bhd dimana tujuannya adalah untuk mempromosikan lot-lot bumiputera yang masih tak terjual di kawasan KL, Selangor dan Lembah Klang.

Untuk pameran yang akan datang, akan diadakan :

  • Pameran: Pameran Harta Tanah Bumiputera (Bpex) Selangor 2011
  • Tarikh : 8 โ€“ 10 July, 2011
  • Bertempat : Concourse B, C &D, Kompleks PKNS, Shah Alam

So, kepada kawan – kawan yang ada masa dan berhasrat untuk mencari rumah idamanm bolehlah menjejakkan kaki ke Shah Alam, Kompleks PKNS.

About the author

MrZamri

5 comments
encikarman - July 8, 2011

bagus gak nih kan, mana le tahu ada yg sesuai utk melabur

Reply
    MrZamri - July 9, 2011

    yep.. betul2… tp tak sempat gak nak pegi… besok ader org kawin… tgk kalau sempat ke…. hari nih confirm tak dapek… hehehe

    Reply
aimannajmy - July 25, 2011

bab2 hartanah ni aku maybe zero knowledge langsung, kalaulah aku pegi, boleh tau sikit2 huhu

Reply
Farid - December 24, 2011

En. Zam, ada advice camne nak carik info utk new property sekitar lembah kelang? bnyk developer website yg x updated, mcm kejar bayang2 je, sila bg tunjuk ajar, trima ksh.

Reply
    MrZamri - January 10, 2012

    En Farid.. biasanya saya tgk iproperty… dan dari forum mcm lowyat pun ader…

    Reply
Click here to add a comment

Leave a comment:

CommentLuv badge