Nak Join Online Business bermentor? Klik sini »

Pemasaran Facebook – Lonjakan jualan anda dengan STP?

Tips-niaga-senarai-produk-laku-keras

Adakah anda mempunyai produk dan menjualnya di Facebook? Adakah jualan tidak memberangsangkan? Adakah Fanpage anda sangat tidak bermaya? Anda sudah mencuba pelbagai cara untuk mendapatkan jualan namun sangat hampa?

Saya pernah alami masalah ini dan setelah saya hadiri Bengkel Nasihat Niaga, saya telah mula dapat menghasilkan jualan walaupun tidak banyak cukup untuk menambah pendapatan saya sekeluarga.

Namun, kelas Bengkel Nasihat Niaga ini telah ditutup penyertaan dan selepas ini kemungkinan besar tiada lagi bengkel tersebut. Tersangatlah rugi!

Kelas ini telah membuka mata saya dengan luas, dengan teknik dan tools dan betul, anda akan dapat menghasilkan jualan yang tak disangka-sangka malahan boleh mencapai 5 angka jika anda konsisten.

Berikut merupakan beberapa testimoni dari pelajar-pelajar Nasihat Niaga.

Tak salah saya katakan bahawa Nasihat Niaga aka Faisal Abdullah telah berjaya menghasilkan ramai pelajar yang berjaya dan ada diantaranya telah menghasilkan jualan lebih 5 angka secara konsisten!

Berita Baik! 

Bengkel ini telah divideokan dan di rekodkan sebagai DVD supaya mudah diulangkaji. Didalam dvd ini anda seperti menghadiri kelas Nasihat Niaga Faisal Abdullah. Dan terbaiknya, anda boleh pause dan play untuk mengambil isi-isi yang penting dan malahan anda boleh “hadiri” kelas Nasihat Niaga ini bila-bila masa.

Dapatkan DVD Simple Tapi Power (STP) ini dan mulakan bisnes anda dengan menjana pendapatan lumayan (Klik gambar atau klik dibawah gambar)

DVD STP telah pun ditutup dan digantikan dengan MB2000

Mula Bisnes RM2000

About the author

MrZamri

Click here to add a comment

Leave a comment:

CommentLuv badge