• Home  / 
  • Kewangan
  •  /  Saham Koperasi Bank Rakyat Dibuka Semula

Nak Join Online Business bermentor? Klik sini »

Saham Koperasi Bank Rakyat Dibuka Semula

By MrZamri / April 9, 2011

bank-rakyat-mrzam comAlhamdulillah, Berita baik untuk kita. Saham Koperasi Bank Rakyat telah dibuka semula. Jadi pada sesiapa yang terlepas peluang sebelum cepat bergerak ke Bank Rakyat dengan segera kerana takut quota saham akan habis. Hanya RM1Billion akan di syerkan.

Jumlah yang dibenarkan untuk melabur dalam Saham Koperasi Bank Rakyat adalah RM 500 (RM1 = 1 Unit) samada untuk anggota baru atau yang ingin membuat penambahan.

[ad#nufnangsinpost]

Syarat melabur:

Individu

  • Berumur 18 Tahun ke atas
  • Bumiputra beragama Islam/Bukan Islam
  • Bukan Bumiputra beragama Islam
  • Tidak Muflis
  • Tiada tindakan mahkamah yang telah diambil kepada pemohon
  • Tidak pernah disingkir dari menjadi anggota dibawah Akta Koperasi 1993.

Koperasi

  • semua koperasi berdaftar dibawah Koperasi.

Untuk maklumat anda boleh hubung terus 1-300-88-12265 atau lebih senang terus ke Bank Rakyat dengan IC photostat.

Bergerak pantas! hanya RM1 Bilion syer yang dibuka dan sudah pasti menjadi rebutan orang ramai.

FAQ : Sharinginfoz

FB Bank Rakyat

BankRakyat[at]Facebook

@mrZam:

Kena cergas nih. Dapat labur untuk aku dengan wife dah ok dah.

About the author

MrZamri

9 comments
Budak Melayu Sejati - April 10, 2011

erm, aku tak faham sgt pasal pelaburan2 nie… tp adik aku cakap dia beli 500 unit saham bank rakyat nie… huhu..
Budak Melayu Sejati recently posted…Jangan Kahwini Wanita Negeri SembilanMy Profile

Reply
MrZamri - April 11, 2011

aku rasa ko pei jer BR bawak 500 dgn photostat IC.. hehehe.. than tanya pegawai bank tu.. kalau ok .. cargas labur terus.. hehehe

Reply
titan - April 14, 2011

wahh, dia bukak balik..
titan recently posted…Komisen kedua dari PanduanDplicomMy Profile

Reply
MrZamri - April 14, 2011

Cergas… dapat simpan sikit Jadi le… heheh

Reply
zik - April 17, 2011

wah kena cepat nih.. aku rasa mesti ramai beratur nih… adoii…
zik recently posted…Bahana minuman segera 3 dalam 1My Profile

Reply
MrZamri - April 17, 2011

Bukan beratur lagi dah… dah ader quota.. sehari dalam 100 nombor jer… so kalau nak kena datang2 pagi… huhu

Reply
The Traveler - April 18, 2011

kurang berbaloila beli syer /saham BR ni..bacaan lanjut di web saya.

Reply
MrZamri - April 18, 2011

terima kasih .. saya edit sikit link tu.

Reply
motrin online - October 17, 2011

Thank you very much for this article! This information was very usefull for me=)

Reply
Click here to add a comment

Leave a comment:

CommentLuv badge