Saham Koperasi Bank Rakyat Dibuka Semula

bank-rakyat-mrzam comAlhamdulillah, Berita baik untuk kita. Saham Koperasi Bank Rakyat telah dibuka semula. Jadi pada sesiapa yang terlepas peluang sebelum cepat bergerak ke Bank Rakyat dengan segera kerana takut quota saham akan habis. Hanya RM1Billion akan di syerkan.

Jumlah yang dibenarkan untuk melabur dalam Saham Koperasi Bank Rakyat adalah RM 500 (RM1 = 1 Unit) samada untuk anggota baru atau yang ingin membuat penambahan.

[ad#nufnangsinpost]

Syarat melabur:

Individu

  • Berumur 18 Tahun ke atas
  • Bumiputra beragama Islam/Bukan Islam
  • Bukan Bumiputra beragama Islam
  • Tidak Muflis
  • Tiada tindakan mahkamah yang telah diambil kepada pemohon
  • Tidak pernah disingkir dari menjadi anggota dibawah Akta Koperasi 1993.

Koperasi

  • semua koperasi berdaftar dibawah Koperasi.

Untuk maklumat anda boleh hubung terus 1-300-88-12265 atau lebih senang terus ke Bank Rakyat dengan IC photostat.

Bergerak pantas! hanya RM1 Bilion syer yang dibuka dan sudah pasti menjadi rebutan orang ramai.

FAQ : Sharinginfoz

FB Bank Rakyat

BankRakyat[at]Facebook

@mrZam:

Kena cergas nih. Dapat labur untuk aku dengan wife dah ok dah.

Lazada Malaysia

You may also like...

9 Responses

  1. erm, aku tak faham sgt pasal pelaburan2 nie… tp adik aku cakap dia beli 500 unit saham bank rakyat nie… huhu..

  2. zam says:

    aku rasa ko pei jer BR bawak 500 dgn photostat IC.. hehehe.. than tanya pegawai bank tu.. kalau ok .. cargas labur terus.. hehehe

  3. titan says:

    wahh, dia bukak balik..

  4. zam says:

    Cergas… dapat simpan sikit Jadi le… heheh

  5. zik says:

    wah kena cepat nih.. aku rasa mesti ramai beratur nih… adoii…

  6. zam says:

    Bukan beratur lagi dah… dah ader quota.. sehari dalam 100 nombor jer… so kalau nak kena datang2 pagi… huhu

  7. The Traveler says:

    kurang berbaloila beli syer /saham BR ni..bacaan lanjut di web saya.

  8. zam says:

    terima kasih .. saya edit sikit link tu.

  9. Thank you very much for this article! This information was very usefull for me=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>