Nak Join Online Business bermentor? Klik sini ยป

Status Rumah

By MrZamri / July 4, 2011

Minggu lepas aku sempat melawat bakal rumah aku di Kota Warisan. Memang cepat betul naik ke tingkat 2. Dah tak sabar dah aku dan wife nak masuk rumah ni.


[ad#nufnangsinpost]

InsyaAllah masa masuk nanti, Irdina umur 3 tahun dan bakal anak kedua nanti dalam setahun.

Ada la gambar bakal rumah kami yang belum siap dibawah ni.

 

@@@@@@@@@@@@

Minggu lepas ade MAPEX, tak sempat nak pegi sebab aku on call. Next time je la pegi.

About the author

MrZamri

16 comments
Ramli - July 5, 2011

sabar ya bro..rumah masih nampak rangka lg..tak lama dah tue..

My latest entry 9 Senarai Jawatan Kosong Kerajaan Terkini 2011
Ramli recently posted…Jawatan Kosong Di Syarikat Bekalan Air Selangor (SYABAS)My Profile

Reply
    MrZamri - July 6, 2011

    hehehe.. sabor mmg sabor… hehehe… thanks…
    rasa terharu bila tgk rangka dah naik… huhu

    Reply
encikarman - July 6, 2011

selamat masuk rumah baru nanti, stanby le 30k ye..hehe

Reply
Pacifista - X - July 6, 2011

uih,rumah baru.dua tingkat pulak tu ๐Ÿ™‚
alhamdulillah…dah mampu beli rumah ๐Ÿ™‚
aku jugak yang masih kempunan ๐Ÿ™
Pacifista – X recently posted…Jom Hafal Makna Surah al-FatihahMy Profile

Reply
    MrZamri - July 9, 2011

    bro.. amik pluang PR1MA projek tu.. banyak rumah bawah 300k… nanti aku carik info

    Reply
Pacifista - X - July 11, 2011

ok bro.apa2hal info je kat aku.memang tengah survey2 kat kawasan segamat ni ๐Ÿ™‚
Pacifista – X recently posted…Sikap Seorang SuamiMy Profile

Reply
aimannajmy - July 25, 2011

wah tahniah.. nanti kalo ada kenduri kesykuran rumah baru, jemput2 la geng blogger ๐Ÿ™‚

Reply
Din - July 28, 2011

Hi En Zam,

Nak tanya ni rumah yang tepi jalan kota warisan tu ker?..Berapa harga rumah ni?.

Reply
Din - July 29, 2011

350k tu harga yg 2 1/2 storey ker atau semi D?..Saya ada booking dengan pemaju (yg org reject loan)… Dia jual dalam 399k lepas discount 7%. Rumah yg 2 1/2 storey tu. Agak2, berapa harga sebenar kalau 2 1/2 tingkat kat situ?…kalau ada org nak jual yg corner lot bg tau.

Reply
    MrZamri - July 29, 2011

    Saya punya yang 2 storey (22×90) .. kalau 2 1/2 sotrey tu rasanya dalam 450 rasanya… tak sure…. kalau nak tau org jual rumah kat situ boleh check kat mudah search kota warisan indah…

    Reply
Din - July 29, 2011

pemaju ckp rumah yg tengah buat ni dah xde kosong. Bila diorg open for sale lot ni?

Reply
    MrZamri - July 29, 2011

    owh.. mmg dah takde dah.. diorg open dari tahun lepas…. masa saya beli pun dah tinggal 2-3 bijik jer…

    Reply
Z - October 14, 2011

As’salam..bro..ni rumah kota warisan yg tepi jalan kat traffic light tue ke…kanan pi kliz masjid,kiri pi balai polis sepang..harga situ bukan up ke..powerla bro..terbaik..

Reply
    MrZamri - October 14, 2011

    rumah kat flyover sebelum shell .. skrg nih dah naik McDonald sebelah shell tuh…. skrg nih aku rasa harga dah 400k.. alhamdulillah…

    Reply
Click here to add a comment

Leave a comment:

CommentLuv badge