Nak Join Online Business bermentor? Klik sini »

Suri Puteri hampir siap

By MrZamri / June 5, 2011

Aku tak pernah cerita lagi pasal satu rumah yang aku beli di Shah Alam. Kali ni aku reveal sebab rumah pun dah nak siap. Dijangka siap hujung tahun nih, dan sepatutnya aku dah dapat surat untuk bayar permohonan pemasangan elektrik. Tapi sampai sekarang, posmen pun aku tak nampak.


[ad#nufnangsinpost]

Hahahaha! Memanglah aku tak nampak sebab aku duduk kuarters tingkat 4. Confirm takkan jumpa sebab kotak pos kat bawah. kalau jumpa pun masa turun bawah nak ke kedai je la.

Pasal pernohonan pemasangan elektrik ni, aku akan follow up dengan developer nanti. So kat sini, aku nak letak gambar terkini Apartment Suri Puteri. Kredit untuk Suri Puteri Shah Alam blog sebab ambil gambar terkini apartment ni. Dah lama aku tak jenguk apartment ni. Mungkin dalam masa terdekat aku akan singah kejap.

 

 

About the author

MrZamri

Click here to add a comment

Leave a comment:

CommentLuv badge