Nak Join Online Business bermentor? Klik sini »

All posts in " ASB "
0 Shares

RHB – Overdraft facility

By MrZamri / April 21, 2011

Setelah RHB dan CIMB menutup permohonan Overdraft bercagarkan ASB, ramaila yang tercari-cari alternatif lain. Sekarang ni, aku terjumpa satu pakej dari RHB tapi overdraft tanpa cagaran – CASH-CONECT EXTRA OVERDRAF FACILITY.

1 Shares

Rumahku Syurgaku

By MrZamri / April 17, 2010

Hari ni aku gi Banting… Actually sempadan antara Dengkil dan Banting kalau tak silap aku. Tengok rumah kat sana, Bandar Seri Ehsan. memang dah lama plan nak beli rumah, baru sekarang dapat bernafas sikit sebab wife aku dah start keje balik…

0 Shares

ASB loan dan stand by deliver

By MrZamri / January 14, 2010

Plan untuk ambik Loan ASB. Tapi sebelum tu kena ada sedikit calculation untuk tengok samada ianya berbaloi atau tidak. Nanti aku come out dengan calculation dan analisis… InsyaALLah… Standby skang nih… tunggu masa jer wife aku nak deliver… Plan deliver kat Hospital Pantai Ampang… pakai Company nyer panel jer sebab ader cover..