ASB Archive

Rumahku Syurgaku

Hari ni aku gi Banting… Actually sempadan antara Dengkil dan Banting kalau tak silap aku. Tengok rumah kat sana, Bandar Seri Ehsan. memang dah lama plan nak beli rumah, baru sekarang dapat bernafas sikit sebab wife aku dah start keje balik… ...Read More

ASB loan dan stand by deliver

Plan untuk ambik Loan ASB. Tapi sebelum tu kena ada sedikit calculation untuk tengok samada ianya berbaloi atau tidak. Nanti aku come out dengan calculation dan analisis… InsyaALLah… Standby skang nih… tunggu masa jer wife aku nak deliver… Plan deliver kat Hospital Pantai Ampang… ...Read More