Tagged: ASB

RHB – Overdraft facility 4

RHB – Overdraft facility

Setelah RHB dan CIMB menutup permohonan Overdraft bercagarkan ASB, ramaila yang tercari-cari alternatif lain. Sekarang ni, aku terjumpa satu pakej dari RHB tapi overdraft tanpa cagaran – CASH-CONECT EXTRA OVERDRAF FACILITY. [ad#nufnangsinpost] Untuk memohon CASH-CONECT EXTRA...

Rumahku Syurgaku 8

Rumahku Syurgaku

Hari ni aku gi Banting… Actually sempadan antara Dengkil dan Banting kalau tak silap aku. Tengok rumah kat sana, Bandar Seri Ehsan. memang dah lama plan nak beli rumah, baru sekarang dapat bernafas sikit...

ASB loan dan stand by deliver 0

ASB loan dan stand by deliver

Plan untuk ambik Loan ASB. Tapi sebelum tu kena ada sedikit calculation untuk tengok samada ianya berbaloi atau tidak. Nanti aku come out dengan calculation dan analisis… InsyaALLah… Standby skang nih… tunggu masa jer...