All posts in " digi "
2 Shares

ALTEL – Lagi satu pembekal telekomunikasi

By MrZamri / July 21, 2014

Kisah Altel tiba-tiba sahaja menjadi viral di laman sosial Facebook. Saya pun tak pernah dengar pasal Altel dan inilah kali pertama saya dengar mengenai Altel yang sudah wujud dari 2013 lagi. 

0 Shares

Football Manager kat iPhone dan iPod

By MrZamri / April 20, 2010

Memang teruja bila dengar berita ni. Aku ni memang “addicted to” Football Manager (FM)”. Jadi, cerita pasal FM dah ada kat iPhone dan iPod memang buat aku nak aje cekup satu iPhone atau iPod. Dah la sekarang keluar promosi dari Maxis dan DIGi. Aku nyer addicted nih sampai aku create satu blog khas untuk FM […]