Nak Join Online Business bermentor? Klik sini »

All posts in " Hartanah "
0 Shares

iProperty.com EXPO

By MrZamri / January 4, 2013

iProperty, website carian hartanah akan mengadakan expo hartanah yang ke tujuh kalinya.

0 Shares

PR1MA kini di Pulau Pinang!

By MrZamri / December 12, 2012

Kini PR1MA akan di laksanakan di Pulau Pinang. Namum, yang tak berapa aku berkenan, akan dikotakan apabila rakyat Pulau Pinang memberi mandat kepada Barisan Nasional PRU13 akan datang.

0 Shares

MAPEX 2012

By MrZamri / February 2, 2012

Setaip tahun REHDA akan menganjurkan Pameran Hartanah. Tahun ini tak ketinggalan dimana ianya merupakan Pameran pertama bagi tahun 2012. Jadi pada siapa yang sedang mencari atau nak menambah harta bolehlah simpan tarikh nih.

0 Shares

MAPEX 2011 di Mid Valley

By MrZamri / September 12, 2011

Macam biasa setiap tahun pasti ada Expo Hartanah tak kira la apa namanya. Bagus bagi pengguna yang masih lagi mencari dan tak berapa sure bagaimana nak beli. Kat Expo nih macam-macam ada – Bank, Developer, Agen Hartanah. Just tanya jer apayang korng musykil.

0 Shares

Status Rumah

By MrZamri / July 4, 2011

Minggu lepas aku sempat melawat bakal rumah aku di Kota Warisan. Memang cepat betul naik ke tingkat 2. Dah tak sabar dah aku dan wife nak masuk rumah ni.

0 Shares

Malaysia Property Expo 2011

By MrZamri / March 18, 2011

MAPEX atau Malaysia Property Expo sedang berlangsung pada 18 March 2011, hari ni. Jadi ambil peluang ini untuk mencari rumah idaman anda.

0 Shares

Skim Rumah Pertamaku – peluang untuk yang baru mula

By MrZamri / March 14, 2011

Diumumkan dalam Bajet 2011, skim adalah untuk membantu golongan muda untuk mendapatkan rumah pertama mereka tanpa memerlukan deposit. Ini membolehkan golongan muda mendapat pembiayaan 100% daripada bank-bank yang terlibat dalam skim ini.

Page 1 of 2