Nak Join Online Business bermentor? Klik sini »

All posts in " ODASB "
0 Shares

Bagaimana nak apply ODASB?

By MrZamri / June 12, 2011

Cerita pasal ODASB masih hangat lagi. Walaupun OD individu sudah lama di bekukan, masih ramai lagi mencuba dengan cara lain. Kalau nak ikutkan, banyak lagi cara nak buat OD bersandarkan ASB. Cuma untuk memohon ODASB ni, langkah-langkahnya semakin rumit dan memakan banyak masa.

1 Shares

CIMB Islamic – Cash Plus Financing-i

By MrZamri / September 4, 2010

Pada sesiapa yang bukan government servant, terdapat satu produk personal loan yang agak menarik dari CIMB Islamic dengan interest 8.88% p.a. (low profit rate of 0.74% per month). Produk yang agak menarik sebab setakat ni CIMB punya interest terendah di abad ini berbanding bank lain yang rata-rata mengenakan interest lebih kurang 10-12% dan kekadang tu […]

0 Shares

OD interest

By MrZamri / February 7, 2010

Sebenarnya masih lagi excited dengan kehadiran orang baru dalam keluarga kami. Puteri sulung kami bernama Irdina Mawaddah lahir pada 18 Jan 2010, 10 hari selepas hari lahir aku. Jadi, hadiah hari jadi aku dari wife aku yang tercinta la ni. Cuma kena letak reben jer… hehehe… Berbalik dengan tajuk OD interest. Sebenarnya aku terjumpa info […]

1 Shares

Kelas OD and Kenduri Kahwin

By MrZamri / December 5, 2009

Yup. Kelas OD. Aku dah register untuk masuk kelas ni organize by En. Tarmizi kat Shah Alam. Masalahnya aku kena bawak Mak dan adik aku ke Klang sebab kawan adik aku kahwin. So terpaksa la aku cancelkan kelas ni. Cerita pasal kelas OD ni. Sebenarnya aku dah pernah pegi Seminar Aziz CFP.. kat Putrajaya. Korang […]