Nak Join Online Business bermentor? Klik sini »

All posts in " overdraft "
0 Shares

OD bersandarkan Public Mutual Unit Trust

By MrZamri / July 19, 2011

Dekat 2 minggu jugak aku tak update blog nih. Sibuk sikit dengan PC yang rosak sebab hard disk failure, lepas tu ader program masa hujung minggu, so tak berkesempatan untuk uppdate. Walaupun begitu, aku ada kumpul sedikit sebanyak maklumat pasa OD bersandarkan Unit Trust hasil pembacaan aku dari forum dan blog.

0 Shares

RHB – Overdraft facility

By MrZamri / April 21, 2011

Setelah RHB dan CIMB menutup permohonan Overdraft bercagarkan ASB, ramaila yang tercari-cari alternatif lain. Sekarang ni, aku terjumpa satu pakej dari RHB tapi overdraft tanpa cagaran – CASH-CONECT EXTRA OVERDRAF FACILITY.