Test Client Blog

By MrZamri / February 18, 2010

Saje nak test BlogDesk ni. Ok ke tak. Try upload gambar Irdina yang tengah sodap tido. Bagus la software ni. siap boleh edit gambar lagi.

Memang ok sangat la software ni.


[ad#nufnangsinpost] So ni tambahan kalau ko klik read more. Takde ape nak citer sebab baru je abis main Football Manager 2010. Malam ni MU kalah 1- 3 dengan Everton, Arsenal menang dengan Sunderland 2 – 0, Chelsea Menang 2 – 0 dengan Wolves. Aku tunggu game malam esok Liverppol vs M. City. Memang harap menang la kan sebab rival for 4th place ni.

So ni je la aku nak tulis. Saja nak test blogging software ni.

About the author

MrZamri

2 comments
zackpantai - June 29, 2010

client blog? camna tuh bro?

Reply
    MrZamri - June 29, 2010

    Ko takyah login ke blog ko. Just guna desktop software. Ko try la..cun gak pakai nih… terutama kalau internet asik buat hal. Boleh draft dulu walaupun offline.

    Reply
Click here to add a comment

Leave a comment:

CommentLuv badge