Testing dr phone

By MrZamri / September 28, 2010

Aku nak test post dr android phone aku ni. Kalau ok, boleh buat miniblog ala twitter. Boleh include tempat yg menarik utk makan ke bersantai ke…. nanti aku update lagi. Lepas ni nak cari camne nak intergrate foursquare dgn wp.

About the author

MrZamri

8 comments
zik - September 29, 2010

wah menarik tuh… tak sabar nak tunggue…

Reply
    MrZamri - September 30, 2010

    heheh.. dah test dah semalam ader error plak… kena la tunggu masa yg sesuai… huhu

    Reply
Sir Marcello - September 29, 2010

nice idea…foursquare tue cam menarik jer..tapi tak pernah guna…coz pakai hp murah jer…huhu

Reply
    MrZamri - September 30, 2010

    foursquare kat PC @ laptop pun bole…

    Reply
Sir Marcello - September 30, 2010

tp xbest cam pegang handset…hehee

Reply
    MrZamri - September 30, 2010

    hehehe… takpe.. anggap la keyboard tu cam handset .. hehehe

    Reply
aimannajmy - October 3, 2010

wahh android yng guna google punya OS kaa..huhu cam best gak kalo dpt blogging through phone ni ye tak..tngkp gmbr direct trus ke blog wah best…ni antara impian aku ni..huhu tp xdak duit lagi nk smbar smartphones

Reply
    MrZamri - October 4, 2010

    hehe… tapi leceh sket sebab keyboard on screen.. sebab jari besar kekadang salah typing… untuk mini update mungkin OK la…

    Reply
Click here to add a comment

Leave a comment:

CommentLuv badge